HL-concept pilateksen kesä ja syksy

HL-concept Zoom pilates-tunnit loppuvat muiden kuin tiistain klo 18.30 osalta. Tiistain Zoom pilates-tunnit jatkuvat 21.7. asti. Mikäli haluat kutsun tunnille, laita viestiä helena.lehkonen@hlconcept.fi. Tunnin hinta on 5e.

Syksyn tunnit alkavat 16.8 sunnuntaina uusissa tiloissa ja uuden aikataulun mukaisesti.

Syykaudella tunteja on 17. Koko kauden hinta on 216 euroa, 14 kerran hinta 192 euroa. Hintaan sisältyy myös mahdollisuus osallistua Zoom pilates-tunnille. Jos haluat osallistua vain Zoom pilates-tunnille, on syyskauden hinta 150 euroa. Uusien asiakkaiden ilmoittautuminen osoitteeseen helena.lehkonen@hlconcept.fi tai p.0407166769

Tervetuloa!

Syksyn aikataulu on seuraava:

Uimahallin sali

su klo 11 pilates perus

su klo 18 pilates II

su klo 19 pilates I

su klo 20 pilates venyttely

Zoom etätunti

ke klo 18.30 pilates perus

Hirsimäen päiväkodin sali

to klo 19 pilates I-II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *