Pilatestunnit ja – koulutukset

Pilatestunneista ja -koulutuksista vastaa FysioPilates-koulutuksen saanut Helena Lehkonen. Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan oikein. Samalla ryhti paranee. Pilateksen avulla voi myös päästä eroon selkä- ja niskavaivoista.

Kevään 2015 pilatestunnit:
Pilatestunnit Evattaren salissa

Keskiviikko klo 18.00 Pilates I
Keskiviikko klo 19.15 Pilates II

Sunnuntai klo 17.00 Pilates I
Sunnuntai klo 18.15 Pilates II

Pilatestunnit Hirsimäen päiväkodin salissa

Torstai klo 18.00 Pilates perus

Torstai klo 19.15 Pilates I

Koko kevätkauden kattavan kortin hinta on 268 euroa (22 kertaa). Voit myös halutessasi ostaa 18 kerran kortin hintaan 247 euroa. Kertamaksu on 15,5 euroa. Ilmoittautumiset ja muut tiedustelut suoraan Helenalle numeroon 040 7166 769.

Pilatesrullakoulutukset
Pilatesrulla on erityisesti pilatesharjoitteluun ja selkävaivojen hoitoon kehitetty rulla. Rullaharjoittelu sopii sekä monipuoliseen lihasten vahvistamiseen, venytykseen ja stabilointiharjoitteisiin että rentoutuskäyttöön.

HL-concept järjestää pilatesrulla-koulutuksia, joissa saat henkilökohtaisen opastuksen rullan käyttöön sekä ohjeet kotiharjoitteluun.

Senioripilates
Joustava varsi on kestävä.

Seniori-pilates koulutuksessa käydään läpi, miten voit pilatesharjoittelun avulla pitää kehosi kunnossa. Koulutuksen aikana opit viisi kehon hyvinvointia ylläpitävää pilates-liikettä sekä saat vielä ohjeet liikkeitten kotiharjoitteluun.

Golf pilates

Yhden iltapäivän kestävällä kurssilla opetetaan  pilatesharjoitteita, joiden avulla kukin voi itsenäisesti parantaa  liikkuvuuttaan ja sitä kautta svingiään uuteen uskoon. Jokainen  kurssilainen saa lisäksi oman harjoitusvihon, joka sisältää kuvalliset  ja kirjalliset ohjeet kurssilla käydyistä liikkeistä. Kurssille  otetaan 15 henkilöä ja se järjestetään syksyllä erikseen sovittuna aikana.

 

Lisätietoja koulutuksista saat Helena Lehkoselta. Katso yhteystiedot >>